Kuinka käytän?


Hae kuvia tekstihaulla


Hae kuvia osoite- ja karttahaulla


Kuntahaku

Kunta/kuvaushaku (beta) etsii yksittäisten kuvien sijaan kuvauksia annetusta kunnasta. Se on siis huomattavasti yksinkertaisempi kuin teksti- osoite- tai karttahaku. Kuntahaku on nopea tapa saada yleiskuva haetun kunnan kaikista kuvista. Kuntahaku on tehty lähinnä Lentokuva Vallas Oy:n omaksi työkaluksi, mutta mikään ei estä kokeilemasta tätäkin hakutapaa. Kuvaushaku on hyvin samanlainen kuin tätä versiota edeltävä suomi.ilmasta- haku vuodelta 2006.


Kuvien tilaaminen

Usein kysytyt kysymykset (UKK eli FAQ)


Toimiiko haku kaikilla selaimilla?


Miksi kartta ei näy selaimessani?


Pitääkö Javan käyttö sallia?


Miksi kuva on eri paikassa kuin merkki kartalla?


Miksi saan joskus "vääriä" kuvia tekstihaulla?


Millaisia Lentokuva Vallaksen kuvat ovat laadultaan?

Ilmakuvia koko Suomesta - kuvat tuottaa Lentokuva Vallas Oy

Kuvia on koko Suomen alueelta, kaikilta vuodenajoilta. Mukana ovat mm. kaikki Suomen kaupungit ja kunnat, teollisuutta, matkailua, luonnon-, viljely- ja kulttuurimaisemia... Lentokuva Vallaksen digitaalisessa arkistossa on yli 600 000 ilmakuvaa, josta yli puolet on vapaasti selailtavissa tällä hakukoneella. Kuvien määrä lisääntyy koko ajan. Uudet kuvaukset lisätään hakuun välittömästi ja 1900-luvun diojakin lisätään vähitellen.

Kerro mielipiteesi kuvahausta sähköpostiosoitteeseen palaute /ät/ ilmasta.fi - autat meitä kehittämään palveluamme edelleen!

Tutustu ilmakuvaukseen sivuillamme Lentokuva Vallas Oy.

© 2009 Lentokuva Vallas Oy.